About Us

More information about Coast to Coast coming soon.

Over ons

Coast to Coast is een onafhankelijk  Distributie/Verkoop & Platenmaatschappij, gevestigd in het midden van het land.

Het bedrijf bestaat sinds 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze & volwaardige platenmaatschappij die zich bezighouden met alle aspecten van verkoop, distributie (fysieke en digitale), marketing en promotionele ondersteunig op het gebied van radio, tv, schrijvende pers en nieuwe media.

Coast to Coast verzorgt op de Benelux (Belgie & Nederland) markt de verkoop/distributie en promotie voor een aantal gespecialiseerde onafhankelijke platenlabels, zoals Crammed Discs (België), Dox Records (Nederland), Far Out Recordings (UK), Mr.Bongo (UK), Lusafrica (France), Inakustik (Germany), HKM Records (Belgie), Continental Records (Nederland) etc.etc.

Bekende artiesten, waarvan albums met veel succes worden uitgebracht bijv. Mayra Andrade, Gregory Page, Stef Bos, Heritage Blues Orchestra, Ge Reinders, Cesaria Evora, Frank Boeijen, Dulce Pontes, Hannelore Bedert, Shantel , Zuco 103 en Fernando Lameirinhas met zijn “Pessoa” project met medewerking van Mafalda Arnauth en Eric Vloeimans.

In het begin van ons bestaan zijn we heel succesvol geweest met de projecten van Dulce Pontes. Onze kracht is dan ook de deskundige ondersteuning aan de labels en de artiesten die wij vertegenwoordigen, met name ook in de niche markt, en we willen dit in de toekomst zeker blijven doen.

Coast to Coast is en blijft dan ook op zoek naar nieuwe projecten en labels om op de Benelux markt te vertegenwoordigen.