Rebecca Loebe
Circus Heart
CD
Singer / Songwriter

Award winnende singer / songwriter Rebecca Loebe is openhartig en bezit zelfspot, attributen die doorschemeren in haar teksten en verhalen. Afgelopen voorjaar nam Rebecca een pauze van haar drukke toerschema om mee te doen als deelnemer van seizoen 1 van NBC's "The Voice". Met een optreden van Nirvana's 'Come As You Are',boden Christina Aguilera en Adam Levine zich aan als coach en zette ze dit nummer op de kaart via Itunes.

De uit Atlanta afkomstige Loebe woont tegenwoordig in Austin. Afgelopen periode heeft ze in eigen land getoerd om haar album “Circus Heart” onder de aandacht te brengen. Een album dat intieme folk mengt met jubelende pop en het album kreeg lovende kritieken.

Het album is geproduceerd door Matt Sever AKA Matt The Electrician, een in Austin woonachtige singer/ songwriter die over de hele wereld toert en een trouwe fanbase heeft in de VS, Europa en Japan.

Hoewel de meeste van de instrumenten op de CD werden uitgevoerd door Loebe, Sever en Mark Addison, bevat het ook een aantal gastoptredens van o.a percussionist Dony Wynn, die in het verleden heeft gewerkt met Robert Palmer, Patti Labelle en Brooks & Dunn , en onlangs op het podium stond met Robert Plant. Lex Land, ook een The Voice kandidaat, doet mee op de ballad "Georgia" en Loebe’s partner Raina Rose, die haar veelvuldig begeleidt bij live optredens speelt gitaar en zingt op de ballad "Vagabond Prayer '.

Tracklisting: 
1. Darlin
2. Circus Heart
3. Swallowed By The Sea
4. High & Lonesome
5. Georgia
6. The Chicago Kid 
7. Bad Reputation
8. Mercy
9. I Will Wait
10. Vagabond Prayer