Michael Schenker Group
Live In Tokyo - 30th Anniversary Concert

Deze configuratie was nog de enige missende naast de 2CD, DVD en Blu Ray. Nu eindelijk ook leverbaar op 2LP.

1. Welcome Howl
2. Feels Like A Good Thing
3. Cry For The Nations
4. Let Sleeping Dogs Lie
5. Armed And Ready
6. I Want You
7. A Night To Remember
8. Into The Arena
9. Lost Horizons
10. Rock My Nights Away
11. On And On
12. Attack Of The Mad Axeman
13. Ride On My Way
14. Rock Bottom
15. Dance Lady Gipsy
16. Doctor, Doctor