Michael Schenker Temple of Rock
On A Mission - Live In Madrid
2 CD
Heavy Metal

Wat aan de oppervlakte op een dooddoener zou kunnen lijken, is een serieuze uitnodiging aan de fans van de "Mad Axeman", en een waar de fans hem graag aan houden.

Waar anders kunnen liefhebbers van high-class gitaarrock zo'n emotionele en energieke voorstelling zien? En één met een line-up die kenners van de internationale muziek scène met hun tong doet klikken van waardering. Tijdens hun wereldreis van 2015/2016, stelden ze hun Temple of Rock op in het Joy Eslava theater in het centrum van Madrid.

Michael Schenker en zijn bemanning kozen met zorg voor deze unieke locatie voor het opnemen van dit concert. De muzikanten klapten mee met de fans als ze met groot enthousiasme meezongen met oude en nieuwe hits.

Alle muzikale fases van de carrière van Michael Schenker werden opgenomen en de avond werd een groot feest met een duidelijke boodschap over hoe positief Michael Schenker's muziek het leven van de luisteraar kan verrijken.

Schenker speelde diverse gitaren, waaronder voor het eerst zijn nieuwe dubbel-hals Flying-M met 2 halzen, elk met 6 snaren, met beide halzen verschillend afgesteld.

'A Decade Of The Mad Axeman' overzicht van de tien jaar tussen 2007 en 2016, waarin Michael Schenker opnieuw van muzikale creativiteit barstte en tientallen uitzonderlijke liedjes componeerde. Hoewel hij in dit tijdperk met veel verschillende muzikanten heeft gewerkt, zijn alle composities onmiskenbaar 100% Michael Schenker.

Featuring:

Don Airey, Gary Barden, Francis Buchholz, Wayne Findlay, Chris Glen, Steve Mann, Robin McAuley, Neil Murray, Elliott 'Dean' Rubinson, Michael Voss, Pete Way, Doogie White

Special Guests:

Michael Amott, Graham Bonnet, Rudolf Schenker, Jeff Scott Soto, Leslie West

Tracklisting:

Disc 1

 1. Ocean Odyssey - Intro
 2. Doctor Doctor
 3. Live And Let Live
 4. Lights Out
 5. Where the Wild Winds Blow
 6. Natural Thing
​ 7. Before The Devil Knows You're Dead​
 8. Victim Of Illusion
​ 9. Lovedrive
​10. Coast To Coast
​11. Vigilante Man​
12. Rock My Nights Away

​Disc 2
 1. Saviour Machine
 2. Too Hot To Handle
 3. Only You Can Rock Me
 4. Lord of the Lost and Lonely
 5. Rock You Like A Hurricane
 6. Rock Bottom
 7. Horizons
 8. Attack Of The Mad Axeman
 9. Communion
10. Blackout