Mischu Laikah
Life.Music.Love
2CD
Pop / R&B / Soul

'Vrolijk en Gedreven' zijn de woorden die Mischu Laikah het beste beschrijven. De in Den Haag geboren zangeres maakt eigenhandig haar dromen werkelijkheid. Mischu Laikah brengt verfrissende nieuwe geluiden die samengesmolten zijn met Pop, Synthesizers, R&B, Soul en Caribische invloeden. Met een straal van vertrouwen, rauw talent en star power, vertolkt ze verhalen voor haar publiek met haar muziek en persoonlijkheid.
Na het zoeken van haar sound heeft Mischu Laikah besloten haar album op te splitsen. Disc 1, is rauw, geproduceerd R&B en Popmuziek. Hierin kon ze haar verhalen van verdriet en liefde het beste naar voren brengen. Disc 2 is opgenomen met een band en heeft een lichter gevoel en zit vol positieve boodschappen. De sound van disc 2 is gemengd met Pop en Soul en ‘just makes you feel good about yourself’ aldus Mischu Laikah.
Mischu Laikah past niet in een doos van genres of geluiden, ze heeft zich gevormd tot een all-round entertainer en creëert muziek die trouw is aan wie ze is. Life.Music.Love is de titel van haar debuut.

Tracklisting:
CD1
1. Roots
2. Strong Woman
3. Hate You / One Night Stand
4. Do For Love
5. Fall In Love Again
6. Dreams
7. Winner
CD2
1. I Can't Love You
2. Take Me Away
3. Those Lies
4. Let You Go Feat. Lev Carty
5. Forgive Me
6. I Want That
7. Winner