Ceu
Live
CD
World

Om haar tienjarig jubileum in de muziek te vieren, heeft de Brazilië Céu opgetreden  in de buurt van São Paulo. Dit heft geresulteerd in een CD met 15 live tracks en dit is een briljante reis door haar eerste drie albums geworden, die allemaal hebben geholpen aan haar internationale ster status.
"De fans hier in Brazilië vroegen altijd al om een Live album " zegt Céu. Het optreden vond plaats in het Centro Cultural Rio Verde in het centrum van de wijk Vila Madalena . "Ik wilde een plek die het publiek vangt en de esthetiek heeft van Caravana Sereia Bloom. Gezellig, weet je? Ik wilde het publiek het gevoel alsof ze kijken in hun huis, het gevoel alsof ze een deel van de voorstelling."

Met vier Grammy nominaties, tal van hit noteringen in de Billboard charts (met inbegrip van het bereiken van # 1 op de World Music charts) komt dit album op een perfect moment in de carrière van Céu's; terwijl ze druk is met  de voorbereidingen van haar vierde studio-album, Live kijkt terug en erkent wat een geliefde artieste ze is geworden tijdens haar tien jaar lange carrière.

Nu haar eerste drie albums live tot leven zijn gekomen, is Céu is enthousiast om terug te keren naar de studio. Terwijl ze is niet zeker welke muzikale richting ze opzal gaan, is één ding zeker: "Wat ik nu weet is dat ik terug ga naar de beats en niet alleen akoestische drums.."

Tracklisting:
1. Falta De Ar (Live) 5:41
2. Amor De Antigos (Live) 3:45
3. Contravento (Live) 4:34
4. Retrovisor (Live) 4:11
5. Grains De Beauté (Live) 4:23
6. Mil E Uma Noites De Amor (Live) 5:01
7. Cangote (Live) 5:55
8. Baile De Ilusao (Live) 3:31
9. Streets Bloom (Live) 5:22
10. Contados (Live) 3:27
11. Malemolencia (Live) 4:28
12. Lenda (Live) 3:57
13. Concrete Jungle (Live) 3:24
14. Chegar Em Mim (Live) 3:04
15. Rainha (Live) 5:45

Ook verkrijgbaar:
CD
World / Kaapverdisch
Ceuzany
Nha Vida