Trinity
Mundo
CD
Worldbeat / Religieus

De vier mannen van TRINITY gingen voor hun zesde plaat “Mundo” (Spaans voor ‘wereld’) terug naar de essentie van hun muzikale reis.
Dat ze daarmee een grote stap voorwaarts maken hoor je direct. Met producer Gordon Groothedde haalden de mannen hun charango, quena, enorme panfluiten en allerhande percussiegeweld uit de kast om een plaat te maken die klinkt als het gelukzalige gevoel van thuis komen na een lange reis.

“Mundo” integreert op totaal vernieuwende wijze de muzikale invloeden van de band uit Zuid-Amerika, Afrika, Europa en Azië tot een warm en zinderend WorldBeat-geluid dat je niet onberoerd laat. Vanuit Engelse en Spaanse songteksten maakt de band uitstapjes naar Swahili, Slavisch, Hindi en Frans. Ook thematisch slaan de mannen bruggen tussen allerlei werelden. De opnames in Wisseloord Studio’s in Hilversum staan garant voor een authentieke en grootse sound waarbij een gastrol van de Keniaanse zangeres Neema Ntalel verrassende vergezichten biedt. Kortom: een album dat de wereld aan geluiden, verhalen en mensen bij je thuis brengt.

Tracklisting:
1. Unbreakable
2. Days Fly By
3. Extranjero
4. Paraiso
5. Nowhere Without You
6. Pueblo Mundial
7. Abrasame
8. May You Have
9. Welcome To The World
10. I’ll Say It
11. We’ll Travel
12. Show Me Love

Ook verkrijgbaar:
CD
Pop / Religieus
Trinity
Cada Dia
CD
Pop / Religieus
Trinity
Este Momento
CD
Reggae
Trinity
Eye To Eye
CD
Pop / Religieus
Trinity
Inicio
2CD
Pop / Religieus
Trinity
Pueblos Todos (Live)
CD
Pop / Religieus
Trinity
Que Mas