Coast to Coast album slider Putumayo 1600px
Coast to Coast magazijn slider 1600px
Coast to Coast album slider 3 1600px
previous arrow
next arrow
Slider

Welkom bij Coast to Coast

Coast to Coast is een onafhankelijke muziekdistributeur & platenmaatschappij.

Het bedrijf bestaat sinds 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze & volwaardige, onafhankelijke platenmaatschappij. De medewerkers houden zich bezig met alle aspecten van verkoop, distributie (fysieke en digitale), marketing en promotionele ondersteuning.

Ontdek de muziek van Coast to Coast.

Labels

Nieuwe albums

Tip van de redactie

Damir Imamovic Singer of tales CD

Zanger Damir Imamović uit Sarajevo is een man met een missie. En geen kleintje ook. Zijn ambitie is om de in Bosnië zo gekoesterde sevdah te vernieuwen. De sevdah is het Bosnische levenslied, vergelijkbaar met de Portugese fado en de Griekse rebetika.

Anders dan veel andere eigentijdse sevdah vertolkers richt Damir de blik naar het Oosten: niet alleen naar de Turkse wortels van de traditie, maar ook verder, naar de klassieke zangkunst van Iran en India.

Lauren Daigle Look up child CD

De Amerikaanse zangeres Lauren Daigle (1991) breekt in 2018 definitief door met haar 3e studioalbum ‘Look up child’. Ze krijgt lovende kritieken, twee Grammy’s en hoge noteringen in de diverse hitlijsten.

De altstem van Daigle doet denken aan de klankkleur van Adele en Amy Winehouse. ‘Look up child’ is een meesterlijk popalbum met lekkere gospel- en soulinvloeden.